IBX5B5EFD2BEAC6D -->

Calificare spectaculoasa in semifinalele Cupei Romaniei pentru AS Leresti

Calificare spectaculoasa in semifinalele Cupei Romaniei pentru AS Leresti
Calificare spectaculoasa in semifinalele Cupei Romaniei pentru AS Leresti
Lerestiul s-a calificat spectaculos in semifinalele cupei Romaniei dupa un meci exccelent ( poate cel mai bun din ultimele sezoane) invingand la scor divizionara ligii a 4-a AS Basarabi Curtea de Arges, cu un 7-0 care putea fi chiar mai aspru!
 Reflectand realitatea din teren , acest 7-0 poate parea mult prea  aspru ,mai ales ca echipa din Curtea de Arges ,a venit montata pentru a se califica mai departe , avand cel mai un 11 la dispozitie , Lerestiul in schimb a improvizat masiv ,Vlad Popovici, Alex Lulea , Zaharia George, Radu Marin , Marin Marcel , Alex Sfart , Stancila Costi , Aly Dragan , Cata Dascalu , Vasy Slaninoiu , Andrei Petrin ,fiind indisponibili din diverse motive , Lerestiul beneficiind de o singura rezerva in teren 9! Au venit in schimb Mahu Dorin si Romy Patrascu , jucatori care de altfel au si marcat azi.
   Revenind la joc , oaspetii au inceput mai bine si au presat avnd doua ocazii in primele 10 minute, Lerestiul echilibreaza jocul la jumatatea terenului si trece in atac in scrrind la a doua ocazie prin Mahu dupa un corner 1-0! Curtea de Arges pare sa nu creada ca e condusa de o echipa de liga a 5-a si incearca sa egaleze dar Lerestiul se apara la 20-30 de metrii foarte exact si ataca continuu, desprinzandu-se pe tabela prin golul lui Parvu cu un sut puternic de la 35 metrii 2-0. Curtea de Arges resimte socul asa ca golul lui Flavius vine normal , 3-0. Mahu mai are o bara , Tanase strege vinclul oaspetilor cu un sut de la distanta , iar Romy suteaza la vinclu dar portarul oaspetilor apara spectaculos.
  Dupa pauza , Lerestiul incepe in atac , si rateaza urias prin Flavius cu un sut de la 8 m in portar, Oaspetii incerca sa revina si cauta golul dar Lerestiul se apara exact, si se desprinde decisiv prin golul lui Tanase 4-0. Curtea de Arges vr ea sa inscrie si joaca deschis dar pe teren e o singura echipa , AS Leresti care se distanteaza pe tabela prin golul lui Flavius , sut de la 14m far sansa sub transversala ,5-0 apoi Romel inscrie din foarfeca de la 6m . 6-0 , iar Iukica incheie sarabanda golurilor cu un sut de 28m peste portar 7-0.Scorul putea fi chiar mai aspru ,daca Tanase din lovitura libera sau Iie ( intrat in repriza secunda) sa Mahu in doua randuri ar fi fost mai concentati la finalizare.
      Un 7-0 aspru , ca vremea de afara dar chiar bland in raport cu ocaziile gazdelor,  un plus penru arbitraj dar mai ales pentru fair play in ciuda terenului greu!
    Iata echipa de azi :
 Sitaru ( cpt)- Pascu, Parvu, Avrigeanu, Suseanu,- Mahu , M Branescu( 70' I Branescu), Iulica, Tanase- Romy Patrascu,  Flavius C.

   Lerestiul se califica in premiera intre primele 4 echipe ale judetului, si spera chiar la finala judeteana,
 Multumim


suporterilor care in ciuda vremii extrem de rece au incalzit atmosfera si au dus echipa catre victorie!
Advertisement
Next
This Is The Current Newest Page