IBX5B5EFD2BEAC6D -->

Etapa a 12-a ,Lerestiul joc spectaculos ,si scor la Godeni !

 Etapa a 12-a ,Lerestiul joc spectaculos ,si scor la Godeni !
 Etapa a 12-a ,Lerestiul joc spectaculos ,si scor la Godeni !
     Etapa a 12-a schimba liderul din nou chiar daca numai pentru 3 zile, prin surpriza de la Hartiesti ,unde Petrolul invinge liderul AS Rapid Davidesti cu 2-1. Oaspetii
au contestat dreptul de joc al unui jucator de la Hartiesti  si cel mai probabil vor castiga aceasta contestatie , dar chiar si asa surpriza ramane.
 Rucarul pierde la limita cu Vulturesti acasa si poate surprinde infrangerea celor de la Retevoescu la Vladesti , echipa ce pierde greu pe teren propriu .
 Cetateniul revine dupa pauza si invinge Pe Valea Mare  cu 3-1 trecand temporar in fotoliul de lider
 Schitu e aproape de a produce surpiza la Boteni dar nu rezista decat o repriza , in timp ce Dragoslavele trece fara emotii de Bughea.

Deplasare grea pentru Leresti , la Godeni pe un teren unde se castiga greu , in fata uneia din surprizele actualei editii de campionat.
 Meciul incepe echilibrat si dupa numai 5 minute la prima actiune , gazdele deschid scorul cu o reluare din 6m  1-0. Lerestiul nu tresare si se apuca de munca , asa cum nu a mai facut-o de mult , cu calm si determinare , si dupa numai 4 minute egaleaza prin Tanase care reia in plasa un sut respins de portar 1-1. se face 1-2 prim minutul 15 cand Marian Branescu fura o minge din fata portarului si reia in porta goala. Gazdele nu renunta usor si au o bara la o lovitura libera de la 25m  si la alte catea actiuni dar fara a periclita scorul. In schimb se face 1-3 cand Tanase executa magistral o lovitura libera de la 35m , un trasor pe care portarul gazda nu il poate opri.
   Dupa pauza Lerestiul inscrie din nou rapid prin acelasi Tanase cu un sut din coltul careului pe langa portar 1-4 si meciul pare jucat , mai ales ca Flaius isi permite sa mai iroseasca doua trei oportunitati de gol . Lerestiul joaca sus in jumatatea adversa si gazdele se aproprie rar de poarta , dar si cand o fac sunt neinspirati , ratand cele 3-4 ocazii mari pe care le au. O fac totusi la un sut cu efect in vinclu 2-4 si jocul se anima .
Meciul , unul fair play pe tot parcursul sau , o ia razna prin minutul 85 cand fundasul gazda Nicu Nicusor, i-a foc pentru cartonasul rosu primit si il  ataca grosolan pe Aly Dragan , lucurile putand degenera , daca ceilalti jucatori nu ar fi fost cu capul pe umeri. Ce s-a intamplat de fapt:
 La o minge resoinsa in aut de Dragan prin alunecare , acesta fiind jos , Nicusor trece si il loveste cu genunchiul in fata , o lovitura nu atat de tare pe cat de dureroasa . Arbitrul fiind aproape vede si ii acorda cartonasul galben , fiind al doilea , jucatorul celor de la AS Godeni este eliminat si incepe nebunia. Iesit din minti, Nicusor il scuipa pe Dragan , sare sa il loveasca pe antrenorul oaspete , arunca cu o sticla cu apa razant pe langa capul acestuia , si injura continuu pe toata lumea dar mai ales pe Dragan , pe care il considera principalul vinovat pentru eliminare. Cum nu poate fi stavilit , acesta se repede furibund si il loveste pe Dragan cu sutul in spate , Dragan alegandu-se cu o contuzie . Meciul se intrerupe ,lumea este agitata , dar din fericire lucrurile nu degnereaza.
  Finalul de meci e spectaculos . desi in 10 gazdele au sansa de reduce din handicap dar golul lor e din ofside , in timp ce in prelungiri Lerestiul inscrie de doua ori prin  Tavila si Ilie Branescu si se tremina 2-6 , un scor corect dupa aspectul jocului.
  Au surprins si reactiile specatatorilor la adresa arbitrilor , tusierul de pe partea cu strada fiind storpit cu apa si amenintat cu o uluca din gard de catre un specatator!

  Urmeaza ultima etapa din tur!
Advertisement