IBX5B5EFD2BEAC6D -->

Etapa a -10 a , Schimbare de lider,Lerestiul urca pe 2, lupta stransa pentru primele locuri !

Etapa a -10 a , Schimbare de lider,Lerestiul urca pe 2,  lupta stransa pentru primele  locuri !
Etapa a -10 a , Schimbare de lider,Lerestiul urca pe 2,  lupta stransa pentru primele  locuri !
Ce editie echilibrata avem in acest an! Dupa numai 10 etape liderii s-au schimbat prin rotatie si iata ca din echilibrul rezultat , se pot schimba etapa de etapa, diferenta intre primele 7 echipe fiind de doar 3 puncte!
      Performera pentru a doua etapa consecutiv este AS Godeni , echipa vrednica si entuziasta , ce a invins cu un gol in minutul 94 pe o alta revelatie a inceputului de sezon , SC de Fotbal Retevoescu , si AS Godeni trece in fotoliul de lider , cu doar 1 punct in fata urmaritoarelor! Lerestiul urca pe 2 dupa victoria de la Hartiesti si tine aproape!
   Surpriza mare la Dragoslavele , unde gazdele pierd al doilea meci la rand si cad
in clasament , la fel surprinde victoria clara a celor de la Cetateni pe teren propriu contra liderului Davidesti.
  Scoruri mari la Boteni si Rucar , unde gazdele nu au avut probleme contra celor de la Bughea respecti Schitu.

  Lerestiul avea o deplasare relativ lejera la Hartiesti , pe un teren destul de greu , in fata unui adversar mereu ambitios . Si meciul a inceput cu cu un gol rapid in minutul 5 cand Flavius a reluart in plasa dupa o centrare a lui Tanase 0-1. Lerestiul paseaza frumos si mai rateaza o data prin Flavius singur cu portarul de la 6m dupa o pasa buna a lui Romel.
 Gazdele profita ca Lerestiul joaca sus si la prima incursiune periculoasa egaleaza cu un sut din 5m aparat in prima faza de portar 1-1, dupa un fault clar la jumatatea terenului la Branescu.
 Hartiestiul profita de nesiguranta arbitrului si inceraca mai mult decat poate , in timp ce Lerestiul o ia de la capat si dupa o ocazie a lui Tanase cand portarul gazda respinge de sub bara , Flavius inscrie din 3m dupa o centrare a  aceluiasi Tanase 1-2.
   Repriza secunda , este una uimitoare in decizii pentru arbitrul  meciului , majoritatea deciziilor fiind impotriva Lerrestiului ,de la eliminarea lui Sfart , pana la penalty-ul clar la Flavius neacordat.
Putea sa fie greupentru oaspeti , noroc ca Hartiestiul e o echipa ambitioasa si doar atat , gazdele fortand dar fara sanse , in timp ce Lerestiul incheie meciul in prelungiri cand acelasi Tanase suteaza langa bara 1-3.
    Lerestiul urca pe 2 , si asteapta cele doua derby-uri , cu Dragoslavele acasa si la Godeni adevarate teste ale capacitatii!
Advertisement