IBX5B5EFD2BEAC6D -->

Etapa a 6-a , egal la Vulturesti, Lerestiul trece pe 3

Etapa a 6-a , egal la Vulturesti, Lerestiul trece pe 3
Etapa a 6-a , egal la Vulturesti, Lerestiul trece pe 3
       Vulturestiul ne-a intampinat astazi cu aceleasi drumuri prafuite si cu o baza sportiva ce incepe sa se degradeze din pacate , dar care este inca peste majoritatea din judet!
  Echipa locala a fost mereu un adversar dificil dar destul de previzibil , cu baieti linistiti dar si cu un public ce bate cu mult pe cel din Cetateni la limbaj , la fel ca  cei din conducerea clubului , care pun o presiune teribila pe arbitrii si adversar. Altfel cum am spus baietii din teren ok , jocul fair play, cu respect in teren.
       Gazdele au inceput meciul in atac profitand de lipsa de determinare a Lerestiului care a jucat letargic fara clarviziune. Chiar daca Vulturestiul a incercat mult , ocaziile de poarta au lipsit mai toata prima repriza , doar  o eroare in aparare facand ca scorul sa fie deschis de gazde in min 36 ,1-0.
     Pauza schimba jocul si atitudinea Lerestiului, oaspetii presand din min 46 si trecand pe langa egalare la marea ratare a lui Flavius singur cu portarul. Vulturestiul forteaza doar pe contraatac si o fac bine , trecand de 2 ori pe langa gol , dar tot Lerestiul este mai periculoasa. Vine si golul egalizator in min 67 , Tanase inscrie , si ultimele 20 de minute sunt pline , Lerestiul are doua penalty-uri clare neacordate  , ultimul in minutele de prelungire , iar la faza urmatoarele gazdele scapa pe contraatac si primesc meritat penalty la un fault in careu la Ali., penalty-ul fiind aparat de portarul oaspete si astfel scorul ramane  1-1 , aproape echitabil in raport cu realitatea din teren. Arbitrajul , cum am spus putin ezitant la fazele fixe cu un plus de 10% in favoarea gazdelor .
    M-a mirat nervozitate excesiva pe banca gazdelor , si limbajul trivial din tribune din partea unor oameni care proabil vin sa isi refuleze frustarile , neavand nimic in comun cu fotbalul.
  Urmeaza miercuri 16-imile cupei cu un meci extrem de dificil la Dragoslavele.


    In celelalte jocuri , Dragoslavele isi consolideaza pozitia de lider prin victoria de la Boteni , Rucarul isi trece prima victorie in acest sezon cu Vladesti, Davidestiul face scor la Schitu , Retevoescu revine si trece pe 2 , gratie victoriei la scor de la Hartiesti ,Cetateniul isi revine si castiga cu 4-1 acasa cu Godeni , Valea Mare trece de Bughea
 Lupta mare pentru primele locuri , echilibru fiind inca mentinut intre primele clasate!


 A S Vulturul Vulturesti -- A S Leresti =1 - 1(1-0)
 C S Rucar --A S Partizanul Vladesti =4 - 2 (1-2)
A S Cetateni--  A S Godeni =4 - 1 (2-0) 
A S Flacara Boteni --A S Dragoslavele=1 - 2  (1-0)
A S Schitu Golesti -- A S Rapid Davidesti=0 - 4 (0-3)
A S Cimentul Valea Mare Pravat --A S Unirea Bughea de Jos= 5 - 3( 4-1)
 A S Sc de Fotbal Gica Retevoiescu --A S Petrolul Hirtiesti = 6 - 1 (3-1)
Advertisement