IBX5B5EFD2BEAC6D -->

Lerestiul termina pe 2, in cel mai echilibrat sezon din ultimii ani!

 Lerestiul termina pe 2, in cel mai echilibrat sezon din ultimii ani!
 Lerestiul termina pe 2, in cel mai echilibrat sezon din ultimii ani!
Final de sezon , in ultima duminica din iunie, pentru liga a 5-a Nord.
  Sunday league, asa cum e numita in strainatate , Liga a 5-a Nord , a avut cel mai echilibrat sezon din ultimii ani .
 
Din pacate , ca si participant , pot spune ca echilibrul intre echipe , a venit nu prin cresterea calitatii jocului , ci mai mult prin diminuarea numarului echipelor participante si a nivelului de joc. Dar asta este alta discutie...
 Cu emotii pana in ultimele 3 etape , locul 1 s-a disputat intre 4 echipe pe parcursul returului , Davidestiul pastrand mereu o distanta fata de urmaritori( Leresti , Vulturesti, Cetateni).
          Lerestiul a tinut aproape si a sperat la locul 1 pana la meciul de la Dragoslavele , la fel cum Vulturestiul era pe locul doi cu o repriza inainte de incheierea sezonului.
 Echipele mici au castigat puncte multe , surpriza fiind Bughea , care a invins toate echipele din top 5 pe teren propriu ( adevarat un teren mai special).
   Revenind la zi , ultima etapa a fost de departe una de vacanta , Davidestiul cu tricourile de campion in buzunar , au facut o depasare de vacanta la Dragoslavele , meciul incheindu-se cu un set la  zero pentru gazde.
 Lerestiul trebuia sa castige la Vladesti pentru a fi sigura de locul 2 , dar deplasarea de vacanta s-a dovedit extrem de grea, presiunea gazdelor pusa pe arbitrii si jucatori fiind enorma. trist ca pe langa Cetateni ( cunoscuta ca o deplasare grea din cauza spectatorilor si a presiunii pusa pe arbitrii ), AJF-ul permite  a la Vladesti , in ciuda nenumaratelor scandaluri , ca meciurile sa se dispute pe un teren atat de ostil! Lerestiul apierdut la scor 1-5, si la pauza parea sa cada pe 3 , mai ales ca Vulturestiul conducea cu 3-0 la Cetateni , echipa de pe locul 4. Repriza nebuna cea secunda de la Cetateni , in care gazdelel au revenit si au castigat cu 4-3 , readucand locul 2 posesia Lerestiului.
  Mai departe , etapa a fost asa cum spuneam de vacanta , rezultatele neaducand mari schimbari in clasament.
    Felicitari echipelor implicate in acest sezon , pentru ca au reusit sa duca la capat cel mai lung sezon ca si intindere!
  Vacanta frumoasa si sa ne vedem sanatosi in August !
Advertisement