IBX5B5EFD2BEAC6D -->

Victorie de lupta cu Cetateni 2-1 si Lerestiul revine pe locul 2

Victorie de lupta cu Cetateni 2-1 si Lerestiul revine pe locul 2
Victorie de lupta cu Cetateni 2-1 si Lerestiul revine pe locul 2
  

Luma multa si suporteri de ambele parti la derby-ul seriei nord dintre Leresti si Cetateni. Arbitraj de liga 1-a dar ce e mai important , fair play intre jucatorii ambelor echipe.
        Suporterii oaspeti au facut atmosfera cu fumigenele din dotare si petardele , aducand mult spectacol in tribuna , fiindca pe teren , jocul a fost unul tern , fara mari ocazii si fara clarviziune.
 Rezultatul , unul la limita si muncit , a venit dupa un joc plin de ambiitie al Lerestiului , calitatea fiind limitata de lipsa multor titulari din formatia gazda.
          Prima repriza  a fost una de tatonare , poate doar ocazia oaspetilor la care s-a remarcat Badiu , sa aduc ceva emotii printre, spectatori.
 Repriza secunda in schimb a fost mult mai spectaculoasa , Iulica inscriind in minutul 47 cu un sut plasat cu stangul de la 20 m 1-0 , pentru gazde.
 Oaspetii ies la joc , si inceraca cu mingi lungi pe cel mai inalt jucator de pe teren , dar pasele au putine sanse de reusita. Totusi in minutul 55 vine egalarea cand la un atac intarzaiat a lui Bogdan in careu se dicteaza penalty si se face 1-1 cu toata opozitia lui Badiu.
      Lerestiul alearga dupa golul 2 si dupa mai multe lovituri libere irosite de Tanase si Mohor , Sfart executa simplu langa bara si face 2-1. Ultimele douazeci de minute se joaca pe contre dar fara mari ocazii. Se termina 2-1 pentru Leresti , rezultat ce urca echipa de langa Magura pe locul 2 si o tine in lupta pentru primele locuri!
 Felicitari Baieti!



Iata si celelalte rezultate:
A S Leresti -- A S Cetateni = 2 - 1 (0-0)
 A S Partizanul Vladesti--- A S Flacara Boteni =4 - 3 (1-2)
 A S Godeni--- A S Petrolul Hirtiesti= 5 - 0( 2-0 )
 A S Sc de Fotbal Gica Retevoiescu--- A S Dragoslavele 0 - 3
 A S Schitu Golesti - A S Cimentul Valea Mare Pravat - amanat
A S Rapid Davidesti - A S Vulturul Vulturesti =
A S Unirea Bughea de Jos --- C S Rucar = 2 - 1( 1-0)
Advertisement